Renovering Gävle

Vi renoverar ditt hem

Renovering

Vi är experter på all form av renovering och bygghantverk. Vi kan ansvara för hela arbetet eller endast för mindre delar, inget jobb är för litet eller stort för oss. När det kommer till renovering av hem är det viktigt att det finns ett bra förtroende mellan oss och kunden.

Därför sitter vi gärna ner tillsammans med dig innan vi inleder arbetet för att lufta eventuella önskemål, förklara hur vi planerat arbetet och för att hela tiden ha en öppen kommunikation. Sedan under arbetets gång är du självklart välkommen att kontakta oss när du vill med funderingar eller eventuella planförändringar så kan vi tillsammans ta ställning till hur vi bör gå vidare med arbetet.

plan kök teckna

Börja i rätt ände

När det kommer till renovering av fastigheter är det viktigt att börja i rätt ände – och att göra en noggrann planering. För att göra detta är det bra att börja med att sätta dig ner och se över vilka behov du har och vilken prioritet dessa har sinsemellan. Tänk över noggrant vilka rum som du behöver renovera, i vilken ordning du vill ha dem renoverade, och om du tänkt bo kvar i bostaden under renoveringen är det också viktigt att planera hur du ska sköta hushållet under arbetets gång.

Vid exempelvis en köksrenovering kan det vara bra att arrangera en tillfällig lösning för matlagning och förvaring samt arrangera för vatten om det måste stängas av under vissa perioder. Ju mer noggrann du är i planeringen, desto lättare kommer renoveringen att gå. Vi sitter självklart med under planeringen och kommer med våra professionella åsikter men det är även viktigt för oss att du som kund är nöjd med hela upplägget. Vi kan även vara behjälpliga med att svara på frågor om bygglov och andra liknande tillstånd som kan komma att behövas.

Går du och funderar på att renovera din bostad?